Catering i Borås eller Mölndal

Hej på er alla toppenläsare, kul att ni är med mig i ett ännu ett inlägg. Idag ska jag prata om catering i Borås och Mölndal. Jag tycker att min inredningsblogg är det roligaste påhittet jag gjort någonsin. Har aldrig trivts så bra med livet som jag gör nu när jag får blogga om det jag tycker är mest intressant – inredning av alla dess slag! Nu börjar jag dessutom få en lite större läsarskara, och det innebär också samarbeten och annat sådant roligt. Jag njuter verkligen i fulla drag! Jag fick till och med hålla i ett event i förra veckan med anledning av bloggen. Bjöd in lite samarbetspartners och så. För att det skulle bli ett fulländat event, behövde jag någon som kunde sköta maten. Jag valde att ringa upp Mörlanda Livs, ett ställe som ligger i Herrljunga men som levererar catering i till exempel Borås och Mölndal. Det kan låta som lite udda orter, men jag tycker att det är viktigt att man breddar sig geografiskt och söker sig utom den lilla bubbla man är så van vid! Jag valde att beställa lite olika fat, med frukter, olika kött, grönsaker och så lite olika såser och sallader. Det var extremt fräscht allting och höll en riktigt hög kvalitet. Jag hade inte kunnat vara nöjdare, och alla mina gäster tyckte att maten var riktigt god! Så allt som allt var det ett mycket lyckat event som jag hoppas folk kommer prata om ett tag framöver. Dessutom så vore det väldigt roligt jag fick hålla i flera sådana här event framöver.